Probo Blog
Ontwerp zonder titel - 2021-05-17T163243.933

Column: Jouw ijzersterke achterkant

· Meer dan een bestelplatform ·

17 mei 2021

Waar loop jij tegenaan als je bij ons bestelt? Samen met mijn Probo-collega’s werk ik aan de ontwikkeling van praktische services, een verbeterde navigatie en handige koppelingen zoals onze API. De volgende stap? De talloze mogelijkheden van ons platform nog beter bereikbaar maken voor jou.

Iedere week, elke dag of zelfs meerdere keren op een dag: professionals zijn veel op onze website te vinden. We willen hen daarbij zoveel mogelijk tijd en ergernissen besparen, zodat zij al hun energie kunnen steken in datgene waarmee zij het verschil maken. Dus onderzoeken we voor iedere stap in het bestelproces of er verbetering mogelijk isAltijd met de feedback van onze professionals als uitgangspunt. Zo kwamen we bijvoorbeeld tot gecombineerde verzendingwaarbij je op verzendkosten bespaart door bestellingen te combineren. 

Natuurlijk testen we concepten van services of koppelingen altijd bij onze professionals. Het gebeurt ook wel eens dat we helemaal terug moeten naar de tekentafel. Dat is voor ons geen probleem, we gaan door totdat onze oplossing helemaal aansluit bij de behoefte van onze klant. Pas dan zijn we helemaal tevreden. 

Mijn focus verschuift steeds meer van bestelgemak naar het toegankelijker maken van de mogelijkheden die ons platform biedt. Onze printers en techniek waarin we doorlopend investeren, zijn ons antwoord op de groeiende vraag naar specialtiesHet is aan onze professionals om groots en creatief te denken en het is aan ons om die diepgang in aanbod te realiseren. 

Wil jij ook meedenken over de ontwikkeling van nieuwe services of de volgende stap voor ons platform? Schrijf je in voor mini-enquêtes, interviews of usability testen. Kom maar op met je feedback! 

 

Martijn Helmus

UX-designer

 

Genna Visser

LEES OOK