Probo Blog
Blog-colum-signplus-signpro-3

Column: Bespaar tijd en voorkom fouten met onze Gripp-koppeling

· Offertes overtypen? Dat moet makkelijker kunnen! ·

28 oktober 2020

Offertes overtypen? Dat moet écht makkelijker kunnen! Ontdek hoe jij je kostbare tijd bespaart en onnodige fouten voorkomt met de handige koppeling tussen Probo en Gripp.

Met alles wat wij ontwikkelen, hopen we de business van onze reseller te versterken. Hier gaan we ver in. We bedenken en maken niet alleen nieuwe gave producten, we helpen resellers ook bij de verkoop ervan. In mijn gesprekken met onze resellers ontdek ik hoe wij hen nog beter kunnen ondersteunen.

Resellers vertelden dat ze veel tijd kwijt zijn aan het overtypen van data voor een offerte of het aanmaken van een order. Dat moet makkelijker kunnen, dachten wij! Samen met het IT-team van Probo en onze partner Gripp realiseerden we een zogenaamde workflow integration, dat wil zeggen dat je eenvoudig productcalculaties overzet van Probo naar jouw Gripp-opdracht. 

De conceptversie van een nieuwe service bespreek ik altijd eerst met klanten. Zo test ik of het echt de beste oplossing is voor hun probleem. René Jazet, eigenaar van Jazet Sign & Print, is een van de resellers in de testgroep voor de Gripp-koppeling.

‘’De koppeling biedt mij veel voordelen’’, vertelt René. “Ik selecteer op Probo.nl de productsamenstellingen die mijn klant nodig heeft. De prijscalculatie komt automatisch in mijn Gripp-opdracht. Met die gegevens maak ik in een mum van tijd een offerte voor mijn klant. Zo werk ik veel sneller en is het proces minder foutgevoelig. Bovendien staan al mijn opdrachten en offertes nu gebundeld in Gripp. Dat werkt een stuk overzichtelijker.’’

We blijven in gesprek met René en andere Gripp-gebruikers om samen met hen en Gripp alles uit deze koppeling te halen. Heb je goede ideeën waarmee we jouw business kunnen versterken? Deel die dan met ons!

Wouter Wiersma

Business development consultant

wouter@probo.nl

 

Genna Visser

LEES OOK