Probo Blog
Pixlip go vs roll up

Het perfecte presentatiemateriaal voor jouw klanten

· Pixlip, Roll up en nog veel meer! ·

10 februari 2019

De opdracht van jouw klant is duidelijk: hij of zij wil een snelle, effectieve en makkelijke manier om een boodschap te communiceren. Dan zit je met de Roll up banner en het Pixlip Go frame goed. Maar wat zijn de verschillen?

Mooi presentatiemateriaal helpt jouw klant om de toon te zetten. Met een korte en krachtige boodschap op ooghoogte zien voorbijgangers meteen wat er gepromoot wordt. Wist je dat opvallen zelfs een must is? De momentopname van bezoekers duurt niet langer dan maximaal 10 seconden. Uiteraard helpt een fraai ontwerp hier goed bij. Dan blijft alleen de vraag nog over op welk product je wilt presenteren.

Snel gefixt met de Roll up banner

Een Roll up banner is zo’n klassieker, iedereen heeft ‘m wel een keer zien staan of zelfs opgezet. Met keuze uit vier soorten banners van verschillende materialen is er altijd eentje groot genoeg voor de boodschap van jouw klant. Je kunt dit populaire presentatiesysteem keer op keer gebruiken: zet de bijgeleverde stok in elkaar, plaats deze in de cassette, draai zonodig de uitschuifbare voeten op z’n plek en rol het doek eruit. Tadaa, binnen een minuut staat de Roll up banner opgezet. Voor extra zichtbaarheid kun je ook nog verlichting bij de banner bestellen. Deze kun je bovenop de rand plaatsen.

En moet de Roll up banner ergens anders staan? Dan bouw je ‘m ook zo weer af. Met de tas die je erbij krijgt kun je de banner eenvoudig vervoeren. Krijgt jouw banner voor lange tijd dezelfde plek binnenshuis, dan kan een L-banner ook een interessante optie zijn. Deze banner heeft een aluminium frame met boven en onder een klemprofiel.

Iedereen weet raad met Pixlip Go

Net zo makkelijk in gebruik, maar toch net ietsje anders is het Pixlip Go frame. In combinatie met Samba Backlit is dit dé manier om de attentiewaarde te verhogen en de boodschap van jouw klant in de spotlights te zetten. In het frame zit LED verlichting rondom en dat zorgt zeker voor een stralende, dubbelzijdige presentatie. Bovendien bouwt jouw klant dit mobiele frame zonder gereedschap binnen vijf minuten eenvoudig op. Zo kun jij je op de echte montage klussen focussen. Tot slot is het makkelijk verwisselen van prints een groot voordeel. Je kunt dan ook gemakkelijk een nieuw doek bij bestellen.

Toegegeven: het Pixlip Go frame is duurder dan een Roll up banner. Maar daar krijg je meer aandacht, ruime keuze uit groottes, standaard verlichting en het makkelijk wisselen van het doek voor terug. Daarnaast is een Pixlip Go frame net zo makkelijk te vervoeren en verplaatsen. Ben je benieuwd naar alle ins en outs van Pixlip Go? Ontdek dan hier meer.

Nog meer presentatiemateriaal

Uiteraard blijft het presenteren van een boodschap niet alleen beperkt tot de Roll up banner, L-banner en het Pixlip Go frame. Meer inspiratie over presentatiemateriaal voor beurzen, evenementen, retail en horeca vind je op onze binnenreclame pagina.

Jordy

Bezoekt vakbeurzen, doet marktonderzoek en is continu bezig om de gouden tip uit duizend-en-één ideeën te filteren.

LEES OOK