Probo Blog
5902BACD-555D-4271-953B-CD3C162BAD2E (1)

Hoe goed dempt wandbekleding MultiTexPro het geluid in de ruimte?

· We zochten het voor je uit. ·

11 mei 2021

Volgens geluidsmeting-expert Michiel van Post Acoustics is het allemaal niet zo ingewikkeld. We nodigden hem uit voor een geluidsmeting bij twee klanten van 123 Fotobehang: een werkkamer in Bilthoven en een open keuken in Delft. Beide klanten hebben een akoestiekprobleem en zijn op zoek naar een oplossing die past bij hun stijl en interieur. 

MultiTexPro is voor hen dé uitkomst. Want naast zijn unieke eigenschappen, is deze wandbekleding ook te bestellen met een eigen print. Zo past het perfect in ieder interieur. De wandbekleding is exclusief verkrijgbaar via de professionals van ProboIn dit geval: Wouter van 123 Fotobehang.  

Voordat Wouter aan de slag gaat met het plakken van MultiTexPro, voert Michel een geluidsmeting uit. Dit noemt hij een nagalmmeting, een akoestiekmeting waarbij hij meet na hoeveel seconden het geluid 60 decibel zachter wordt.  

Na de eerste meting kan Wouter losplakken maar! Het resultaat: een prachtige print aan de muur. Nieuwsgierig in hoeverre de akoestiek in de ruimte verbeterd is? Check het in onderstaande video. 

 

 

Gratis samplepakket 

Zelf aan de slag met MultiTexPro of een van onze andere wandbekledings- of behangsoorten? Bestel hier het complete samplepakket.  

Ontwerp zonder titel - 2021-03-30T103646.910

Genna Visser

LEES OOK