Probo Blog
Vitamine Bo

Alle keuzes op een rij voor kleine Stickers

· Lang plezier of alleen nodig voor een korte actie, dat is de vraag ·

12 maart 2019

Bescheiden maar zeker niet onopvallend, dat zijn kleine Stickers. Maar met de keuze uit zoveel verschillende Stickersoorten is het niet verwonderlijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom een blog over de verschillende toepassingen en mogelijkheden in folies.

Wie kent het niet: vroeger op school was een sticker op school de ultieme beloning. Natuurlijk gaat de toepassing van Stickers verder dan alleen beloningsstickers voor brave kindjes. Wees creatief met Stickers voor verpakkingen, laptops, archiefkasten, mappen, voertuigen, enveloppen en noem maar op! Hoe je de Sticker krijgt aangeleverd, hangt uiteraard af van welk product je kiest.

Vellen vol kleine stickers

Je deelt ze zo uit, die Stickervellen. Ze zijn daarom handig als promotiemateriaal en voor het gebruik op veel producten. Met Stickervellen kun je jouw klanten dezelfde of verschillende Stickers op een vel aanbieden. Het formaat van een vel is altijd 30 x 26 cm. Ofwel, lekker handzaam!

Stickers in/op de (hoofd)rol

Daarnaast kun je plakkers op rol bestellen. Dit kan via Stickers op rol of Etiketten. Zie Stickers op rol vooral ook als het middel om promotie te maken. Een handig hulpje hierbij is ook de Label dispenser box. Zo kun je de Stickers gemakkelijk ergens opplakken om een actie of aanbieding onder de aandacht te brengen. Daarnaast passen onze rollen met Etiketten in etiketteermachines. Met Variabele Data Printing is het mogelijk om eenvoudig unieke informatie op elk afzonderlijk Etiket te plaatsen. Lees meer over de mogelijkheden van Variabele Data Printing.

De losse Sticker

Is op rol of vel niet zo jouw ding, dan kun je ook kiezen voor losse Stickers. We maken het je makkelijk met de producten kleine Stickers of Vinylstickers. Het verschil laat zich het beste uitleggen in formaat en materiaalsoort:

  • Kleine Stickers zijn ideaal voor ‘strooi maar raak’ promotiestickers van 3 tot 25 cm. Kleine stickers worden gemaakt van zelfklevend Avery materiaal.
  • Vinylstickers zijn aantrekkelijker voor de grotere prints die ook nog eens langer mee moeten gaan. Hier heb je ook meer keuze uit materialen van Avery, Orajet® en 3M.

Kortom: genoeg keuze!

Sjoerd Hellinga

LEES OOK