Probo Blog
Paul 1 klein

Hoe ik mijn klanten blij maak met de 10.000 patronen van Motiflow

· Jouw business laten groeien met de trendy patronen van Motiflow? Printprofessional Paul vertelt je hoe dat werkt. ·

25 november 2020

Ondernemen zit in zijn bloed. Paul is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Zo ontdekte hij Motiflow als veelbelovende kans en aanvulling voor zijn bedrijf. Hoe hij van dat grote aanbod unieke designs een geweldige verkoopkans heeft gemaakt? Paul vertelt het je hier:

‘Wat ik net even anders doe? Ik blijf mijn klanten verrassen met frisse ontwerpen en eigentijdse designs, in plaats van standaard producten. Die extra service maakt mij onderscheidend en dat is precies wat mijn klanten willen. Het grafische proces neem ik ze graag uit handen. Van ontwerp tot montage: ik regel het met veel plezier.

Unieke designs? Ja graag!

De wensen van mijn klanten voor buitenkussens.nl lopen uiteen: van gepersonaliseerde kussens voor horecagelegenheden tot kussens op maat voor een luxe sloep. Vaak willen klanten dezelfde designs, kleuren of patronen herhalen. Ze combineren de kussens met bijvoorbeeld wandbekleding, gordijnen of tafelkleden. Daarvoor werk ik regelmatig samen met interieurarchitecten. Een extra dimensie die dit vak zo mooi maakt.

De vraag naar personalisatie groeit en ik verwacht dat dit alleen maar toeneemt. Daarom maak ik de meeste ontwerpen zelf. De klant geeft zijn wensen door en op basis daarvan ontwerp ik een passend design. Dit waarderen ze enorm, maar de tijd die het kost… ongelofelijk veel. Daarom zijn de ontwerpen van Motiflow een ware aanvulling op ons aanbod.

800 creatieve collega’s erbij

Mijn team is versterkt met de 800 creatieve designers van Motiflow! Niet echt natuurlijk, maar zo voelt het wel. De designers doen er namelijk echt een creatief schepje bovenop. Zelf kan ik prima een ontwerp maken, maar schilderen, tekenen of schetsen… dat is een ander verhaal. Dus vraagt een klant een creatief design met bijvoorbeeld een tijgerprintje? Dan is Motiflow dé perfecte oplossing voor mij.

Voor ieder wat wils

Het aanbod van Motiflow met meer dan 10.000 patronen is ook nog eens ongekend. Er zit daardoor altijd iets tussen dat perfect aansluit op de stijl van mijn klant. Deze neem ik mee in mijn productadvies en zo voorzie ik mijn klanten in een mum van tijd van een gaaf patroon.

Motiflow betekent voor mij blije klanten met trendy patronen in hun unieke stijl! En een blije ik, want creatieve designs aanbieden gaat nu veel vlotter. Vooral nu ik de patronen gewoon op probo.nl kan bekijken en selecteren! Dat maakt het voor mij nog makkelijker en dus leuker.’

Paul van der Woerdt

Eigenaar Reclamemeester (webshop voor druk-, print-, en reclameprojecten) en Buitenkussens.nl (webshop voor buitenkussens)

paul

 

Genna Visser

LEES OOK