Probo Blog
genna (2)

Op zoek naar nieuwe saleskansen voor jou

· Scoor eenvoudig punten bij je klant met de verkoopbox! ·

15 december 2020

De agenda van onze resellers zit waarschijnlijk al vol genoeg. Tijd voor uitgebreide marketing hebben veel van hen niet. Bij Probo begrijpen we dat maar al te goed. Als marketeer werk ik aan slimme manieren om de reseller te helpen bij de verkoop van onze producten. Zo is sales een eitje en dat is precies de bedoeling!

Sinds kort bieden we onze resellers handige verkoopboxen. Daarin zit alles om een nieuw product of een service onder de aandacht te brengen bij je klant. Met bijvoorbeeld mock-ups of kant-en-klare foto’s inspireer je jouw klant heel eenvoudig. Of neem een sample, flyer of catalogus mee naar je verkoopgesprek. Geen tijd om langs te gaan? Stuur dan een van de handige mailtemplates – volledig gepersonaliseerd – naar je klant. 

Natuurlijk maken we de verkoopboxen altijd whitelabel. Want aan ons resellermodel valt niet te tornen: jouw klant ziet geen Probo voorbij komen en kan nooit rechtstreeks bij ons bestellen. Nog mooier: als je wilt kun je je eigen branding toevoegen. Zo laat je heel eenvoudig jouw huisstijl en logo zien in een mail of flyer.

Geen standaard marketing bij Probo dus. Eigenlijk is ons team een klein marketingbureau voor onze resellers. We zijn namelijk altijd op zoek naar manieren om hen te ondersteunen. Met dingen die écht het verschil maken. Die stap extra, dat maakt Probo uniek en het maakt mijn baan super uitdagend.

Bij Probo staan we voor ondernemerschap en samen groeien. Wat mag er echt niet ontbreken in onze verkoopbox? Waarmee kunnen we je business versterken? Kom maar op met je goede ideeën! We gaan graag met je in gesprek. 

Genna Visser

Content marketeer

genna@probo.nl

Genna Visser

LEES OOK