Probo Blog
Ontwerp zonder titel-3

Deze producten en materialen pieken direct na de zomer.

· Erbij zijn is (mee)profiteren! ·

26 juli 2021

Vakantiemodus uit! Huh, wat? Ja, hoewel de vakantie in de meeste delen van Nederland pas net is begonnen, is dit de tijd om met je nazomer-acties te beginnen. Ieder jaar zien we direct na de zomer een flinke piek in orders van een groot aantal producten en materialen. Welke dat zijn en waardoor dat komt, vertelt onze assortimentsmanager Minne je hier.

“Jou laten profiteren van de verkoopkansen die wij zien in de markt, dat doen we natuurlijk graag. Het is mijn taak om ons assortiment aan te laten sluiten op jouw vraag. Dat vraagt een vooruitziende blik, maar ook data van voorgaande jaren helpt me hierbij. De pieken vormen verkoopkansen voor jou. Ik deel de kansen voor deze nazomer met je.” 

Klaar voor de start

Vergeet ook het beursseizoen niet 

Veel evenementen komen weer op gang, zo ook de beurzen. Is het nog spannend of een beurs doorgaat? Geen stress: bij ons zijn veel producten binnen 24 of 48 uur leverbaar. Dus pak alle tijd die je nodig hebt voor creatie en bestel zodra je zeker weet dat het event doorgaat. Dit zijn onze absolute beurs-toppers: 

Klaar voor de start

 

Genna Visser

LEES OOK