Probo Blog
Ontwerp zonder titel - 2021-03-15T115514.674

Ondernemer Rob kiest voor Onbezorgd en dit is waarom!

18 maart 2021

Grote pakketten onbeschadigd bezorgen, daar heeft bezorgdienst Onbezorgd zich de afgelopen jaren in gespecialiseerd. Hun nieuwste service: het voordelig combineren van zendingen, waardoor je maar één keer verzendkosten betaalt.

Wat is de ervaring van printprofessionals met Onbezorgd? Met bezorger Roy brachten we een pakket bij Rob Wilhelm, eigenaar Van Riemsdijk Reklame.  

Al vanaf een afstandje zien we wat er gebeurt bij van Riemsdijk Reklame. Op het terrein voor de zaak staan een stuk of wat gewrapte busjes te shinen. Echte blikvangers! Rob vertelt ons dat wrappen echt hun specialiteit is. “We beletteren koelkasten, bussen, trailers van vrachtwagens en zelfs boten van 82 meter lang met de mooiste full color prints. Maar we doen nog veel meer met ons team van vijf medewerkers voorzien we klanten van gevelreclame, textielframes tot wanddecoratie. Niets is ons te gek. 

Bezorger Roy

 

 

 

 

 

 

Rob, je bent een vaste klant van Onbezorgd. Waarom? 

“Klopt, het afhaalpunt in Aalsmeer is voor mij om de hoek. Echt ideaal. Ik word op de hoogte gehouden van de status van de verzendingen en wanneer ik kom, liggen mijn pakketten al klaar. Mocht het nodig zijn, helpen de vriendelijke Onbezorgd-jongens met tillen. 

Klinkt goed, maar Onbezorgd is niet de enige bezorgdienst met afhaalpunten toch?  

“Dat is waar, maar over Onbezorgd heb ik een beter gevoel. Er wordt duidelijker gecommuniceerd dan bij andere bezorgdiensten. Stel er is iets, dan bel ik even met het depot of met de klantservice en dan wordt henetjes en snel opgelost. Andere partijen geven me minder zekerheid. Je kunt er niet echt op aan qua tijd en ik mis daar het persoonlijke contact.” 

Gaat er weleens iets mis? 

Een keer kwam ik er tijdens montage achter dat ik te weinig frames geleverd had gekregen. Dan staat zo’n montage meteen stil. Enorm vervelend en een dagje uitstellen kan niet, want de volgende dag wachten er weer andere klanten op mij. Ik belde en er kwam direct een bezorger vanuit Dokkum met de overige frames. Dat is echt het stapje extra dat ik enorm waardeer.” 

Rob leidt ons rond door zijn bedrijf. Via de kantoorruimtes komen we uit in de montagehal. Zijn collega’s wrappen een bestelauto voor een groenteboer. Echt vakmanschap! En zo te zien staan er nog flink wat busjes buiten. 

Ontwerp zonder titel - 2021-03-15T115514.674

Rob vertelt: “Er is werk zat. Dus kies ik er ook wel voor om de pakketten hier te laten brengen. Bijvoorbeeld wanneer ze groot en zwaar zijn. Dan hoef ik er zelf niet mee in de weer. Bovendien laat ik ook pakketten rechtstreeks bij klanten bezorgen als ze ver weg wonen. Daarover heb ik nog nooit een klacht gehad van mijn klant. Dat zij tevreden zijn, is natuurlijk het allerbelangrijkste voor mij.”

Busje komt zo (en nog voordelig ook!)  

Rob bespaart flink door zijn pakketten zelf op te halen bij een Onbezorgd-depot. Afhalen kost maar € 2,50Liever laten bezorgen bij jou of je klant? Ook dat is voordelig bij Onbezorgd: door je leveringen te combineren betaal je zelfs maar één keer verzendkosten.  

Meer weten? Lees dit artikel over voordelig combineren of check www.onbezorgd.nl. 

Genna Visser

LEES OOK