Probo Blog
thumbnail (5)

Breng design, interieur en trend bij elkaar met Motiflow

· Creative lead Annemijn over de missie en het Trendmagazine van Motiflow ·

17 mei 2021

Bij Motiflow hebben we een hele duidelijke missie: design, interieur en trend duurzaam bij elkaar brengen, met de designer op een oversized voetstuk. Dat voetstuk hebben we vertaald naar het allereerste Trendmagazine. Met het magazine laat jij je klant zien hoe je deze toffe trend toepast op interieurproducten van nu.

Het Trendmagazine als kant-en-klaar verkoopmiddel 

Vier keer per jaar delen we de mooiste patronen, productideeën en combinaties in het Trendmagazine. Een perfect verkoopmiddel om jouw klant te inspireren en toffe producten te laten zien. Ga je voor de Motiflow-variant, een whitelabel magazine of juist eentje in je eigen huisstijl? It’s up to youOm het jou makkelijk te maken hebben we mailtemplates klaargezet waarmee je jouw klanten warm maakt voor het magazine.  

 

Ontwerp zonder titel - 2021-05-11T114425.038

Let’s go retro, dé trend van dit moment 

Minder verspillen, spullen hergebruiken en kiezen voor eerlijke materialen. Een retro interieurstijl past naadloos in een duurzaam en bewust leven. Daar houden we van bij Motiflow. We gaan voor een duurzame relatie met onze designers en geven hen een platform om hun ontwerpen te delen met de wereld. Mét behoud van eigendomsrechten en met een eerlijke vergoeding voor het gebruik.  

Combineer vintage meubels met natuurlijke materialen en kleurrijke prints. Wat dacht je van een akoestisch paneel in jouw favoriete (retro) print? Maar er is meer moois. Van vloerkleden en (tuin)kussens tot een totale tafelsetting: ideeën en toepassingen genoeg! 

In deze editie maken we bovendien kennis met designer Julie Coste van Bloomart Gallery. Ze staat bekend om haar rijk gedetailleerde botanische designs, Oosterse tinten en gave retro-patronen met kleuren van nu. Onder meer het patroon op het akoestische paneel in dit magazine is van haar hand. 

Mock-up tool: breng patronen tot leven gifje-2

Hoe ziet zo’n gaaf patroon er nou eigenlijk uit op een product? Veel professionals vragen zich dat af en zijn op zoek naar digitale mock-ups. Daar werken we op dit moment hard aan. Voor in de tussentijd hebben wij de perfecte oplossing voor jou bedacht: de mock-up tool! Deze ontvang je samen met het Trendmagazine. Leg ‘m over de patronen in het Trendmagazine en zie hoe het patroon shinet op een sierkussen. Ta-daa! Wordt jouw klant hier ook blij van? Download hier de template en bestel ‘m op Plexiglas. 

De patronen van Julie en die van heel veel andere Motiflow-designers vind je verspreid door het magazine. Nieuwsgierig geworden? Bestel het magazine gratis op papier of download ‘m als pdf. Ga er lekker voor zitten en laat je inspireren! 

Een professioneel design nodig? Vraag de creatieve Motiflow-designers  

Ruim 800 designers als creatieve toevoeging voor jouw team? Say yes! Samen bieden ze jou meer dan 15.000 unieke kant-en-klare patronen die jij je klant biedt op een heleboel Probo-producten.  

Zet de creatieve Motiflow-designers in voor jouw opdracht. Stuur een mail naar marketing@probo.nl. Voor de leukste projecten dagen wij de designers uit om met een gaaf ontwerp te komen. 

Annemijn Ontwerp zonder titel - 2021-05-11T114229.554

creative lead van Motiflow

Genna Visser

LEES OOK