Probo Blog
Ontwerp zonder titel (27)

Vakmanschap is onze basis

· Je moet de waarde kennen van wat er door je handen gaat. ·

18 januari 2021

Bij ieder product zou je jezelf moeten afvragen: wil ik dit in mijn eigen interieur? Voor vakmensen zoals wij vormt kwaliteit - samen met snelheid en flexibiliteit - de basis, een voorwaarde voordat de print bij ons de deur uit gaat. Op weg naar de echte vakman: onze klant.

Het afgelopen jaar steeg de vraag naar interieurproducten enorm. Veel partijen grijpen deze tijd aan voor restyling van interieur. Wandbekleding, textielframes en panelen zijn erg gewild in bijvoorbeeld projectinrichting en rollen dus steeds vaker uit onze printers. Waar een weeffoutje in een vlag op zes meter hoogte niet opvalt, is een krasje van dezelfde afmeting op een fotopaneel een heel ander verhaal. 

Wanneer je producten maakt waar je met de neus bovenop staat, moet de lat hoog liggen. Steeds hoger. Daarom werken we met kleurprofielen zodat onze vier printers exact dezelfde hoge kwaliteit bieden, voeren we regelmatig audits uit en blijven we investeren in goed materiaal.

Het echte verschil maken onze mensen. Want hoe goed een printer ook is, een krasje bij het afwerken, inpakken of vervoeren is snel gemaakt. We zetten in op goed opgeleide mensen die we zelf in dienst hebben. Hun scherpe ogen en zorgvuldigheid zijn essentieel om de kwaliteit te blijven verbeteren. Je moet de waarde kennen van wat er door je handen gaat. 

Wanneer signmakers trots de mooie creaties of projecten delen waar onze producten onderdeel van zijn, is het meer dan duidelijk waar we het met z’n allen voor doen!

 

Ontwerp zonder titel (26)

Edwin Leystra, assistent productiemanager

Genna Visser

LEES OOK