Probo Blog
propes_2

ProPES Outdoor in jouw assortiment? Word expert in vijf minuten!

· Ontdek alles over het veelzijdige, duurzame polyester doek. ·

9 juni 2021

Wist je dat de naam ProPES Outdoor eigenlijk al best veel vertelt? Pro staat voor Probo, het materiaal ontwikkelden we namelijk exclusief voor onze partners. PES staat voor polyester, daar is het spandoek van gemaakt! Bovendien is het materiaal uiterst geschikt voor veel Outdoor-toepassingen.

Maar is er nog veel meer. Onze doeken-expert Arjen vertelt: ”ProPES Outdoor is een veelzijdige alleskunner, onze professionals zetten het materiaal in voor veel verschillende toepassingen. Bovendien is ProPES Outdoor PVC-vrij en dus het meest duurzame doek in ons assortiment. Als professional speel je perfect in op de toenemende vraag naar duurzame printproducten: een hele mooie verkoopkans.”

 

Plus- en minpunten ProPES Outdoor

Onze specialist Arjen schudt ze zo uit z’n mouw:

MicrosoftTeams-image (70)

Op zoek naar een brandvertragend alternatief? Ga dan voor ProPES FR!

How it’s made

Benieuwd hoe wij ProPES Outdoor maken? Vertel het verhaal door aan je klant!

MicrosoftTeams-image (74)

ProPES Outdoor het hele jaar door 

De vraag naar ProPES Outdoor groeit hard, heel hard! Op dit moment ligt de vraag zelfs 70% hoger vergeleken met vorig jaar. 

Met name in het voorjaar en richting de zomer is ProPES Outdoor enorm populair. Best logisch, want het materiaal is perfect voor buiten. Een schaduwdoek, ook wel tarp genoemd, een parasol, buitenkussens, zitzakken: ProPES is hét materiaal voor de zomer! 

MicrosoftTeams-image (71)

ProPES Outdoor, enorm veelzijdig

Het materiaal is met name populair als buitenkussen. Van 38% van onze orders maken onze partners buitenkussens.  Van tien procent wordt een spandoek gemaakt, 6% van onze professionals zet ProPES Outdoor in als zitzak en een andere 6% als parasol. Super veelzijdig dus!

Maar liefst 23% van onze orders zijn niet product-gerelateerd, onze professionals maken van het materiaal dan zelf een product. Ook van ProPES Outdoor kun je veel verschillende producten maken. Dus denk groot, laat je creativiteit de vrije loop en verras jouw klant met unieke toepassingen! 

Waar gebruik jij ProPES Outdoor voor? Heb je een tof project dat je met ons en andere professionals wilt delen? Heel tof! Stuur je foto naar marketing@probo.nl 

MicrosoftTeams-image (68)

Ga eens goed zitten voor deze specificaties 

  • Materiaal: het doek is gemaakt van Polyester. 
  • Gewicht: 225 gr./m2, super licht en eenvoudig te monteren dus. 
  • Maximale printbreedte: maar liefst 304 cm. 
  • Brandcertificaat: Nee, ProPES FR heeft deze wel. 
  • Waterafstotend: Ja, vuil water rolt gewoon van het doek. Weg ermee. 😉 
  • Printtechniek: we printen met pigmentinkten op waterbasis. Deze doeksoort beschikt over de hoogst mogelijke kleurintensiteit. Hierdoor springen jouw print er nog meer uit in vergelijking met andere doeken!  
  • Translucent: Nee. Uh, wat betekent dat? Nou gewoon, dat het doek niet doorzichtig is. Jouw print is dus goed te zien! 

Ook heel fijn: ProPES Outdoor is een opvouwbaar materiaal, zodat je het als een compact pakket kunt versturen. Zo bespaar je flink op verzendkosten. 

Ziezo expert, jij bent er alweer doorheen. Klaar om te bestellen of wil je gewoon even rondneuzen? Check dan deze pagina

 

Genna Visser

LEES OOK