Probo Blog
column-4 (1)

Zichtbaar onzichtbaar zijn

23 april 2021

We zijn er wel, maar we zijn er ook niet. Dat was zo ongeveer de boodschap op mijn eerste werkdag bij Probo. Oké, dus ik ga marketing doen voor een bedrijf dat vooral onzichtbaar wil zijn?

Inmiddels is het me helemaal duidelijk en vind ik het volkomen logisch. Bij Probo draait alles om de professionals die bij ons bestellenWant eerlijk is eerlijk: de gave dingen die uit onze printers rollen zijn jullie projecten. Onze orders, zijn jullie orders. Onze groei is jullie groei. Doordat jullie – professionals, vakmensen, ondernemers – iedere keer weer bij ons inpluggen, verlaten er dagelijks duizenden orders onze productie. 

Ons doel als marketingafdeling? Zichtbaar zijn voor de professional en tegelijkertijd onzichtbaar zijn voor zijn klantOnze kennis en expertise inzetten voor jullie merken. Omdat we zien en weten dat jullie het verschil maken voor je klantHet draait niet om ons. Wij zijn er om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in wat je doet. Natuurlijk met onze basis: goede producten, materialen en sterke logistiek, maar ook zeker met verkoopkansen die wij voor jou zien in de markt, inspiratie en handige services om jouw werk makkelijker te maken. 

De sales- en marketingservices die wij voor jou ontwikkelen zijn whitelabelZo kun jij met jouw klant onze website bezoeken, zonder dat je ergens Probo ziet staan. Onze verkoopboxen zitten vol met mock-ups, kant-en-klare foto’s, bewerkbare samples, flyers en mailtemplates. Overal waar normaal gesproken ‘Probo’ zou staan, is er ruimte voor jouw logo en branding.  

Dus vraag ik je ons uit te dagen: waarmee kunnen we jouw impact vergroten? Wat kun jij gebruiken in jouw verkoopverhaal richting je klant? Schrijf je hier in om samen met ons te innoveren.

Femke Dijkstra

Brand Manager

Genna Visser

LEES OOK